Home Over ons Producten Contact Aromatica Vacatures Nieuwe items 

 

Aromatica

 

“Aromatica” is een natuurlijke badlijn, gebaseerd op kruiden, kruidenextracten en etherische oliën. Deze grondstoffen worden gebruikt in alle producten zoals zeep, badschuim, crèmes, etherische oliën en geuren.

 

Dit alles wordt geproduceerd door Bioaromatica in Kroatië. Het bedrijf heeft als bedrijfsfilosofie het leven mooier en gezonder te maken, gebaseerd op producten die de natuur voortbrengt en uiteraard milieuvriendelijk zijn.

Bioaromatica is een traditioneel bedrijf uit Zagreb, Kroatië met handgemaakte, eerlijke en authentieke producten. Het laboratorium en de moderne analysemethoden zorgen voor een constante, hoge en zeer herkenbare kwaliteit.

Het merk Aromatica is in het Adriatische kust gebied van Europa uitgegroeid tot een bekend en hooggewaardeerd merk voor zijn klanten. De grote populariteit heeft ervoor gezorgd dat Aromatica nu ook in Nederland verkrijgbaar is.

Een uitgebreid assortiment biedt de klanten volop keuze om te kunnen genieten van onze producten die een gevoel van welzijn, rust of juist verfrissing kunnen geven en stimulerend kunnen werken voor lichaam en geest.


Loop eens bij ons binnen en laat u verrassen door de mooie producten en de heerlijke geuren!